Pedicurepraktijk La Pata
De Reest 28 Hattem
T 06 1678 7297

Home
Startpagina
Informatie
Over La Pata
Medisch Pedicure
- Sport
- Oncologische Voetzorg
Specialisatie technieken
Uitleg over verschillende technieken
Prijzen
Prijslijst La pata
Contact
Contactgegevens

Informatie
Spring naar Over La Pata | Praktijk | Zorgverzekering

Over La Pata
Mijn naam is Marielle Balubun. In september 2006 heb ik de deuren geopend van Pedicurepraktijk La Pata. Na een aantal jaren met veel plezier gewerkt te hebben als Pedicure Plus, leek het me erg leuk om het pedicurevak meer uit te diepen. Ik heb toen besloten om de opleiding tot medisch pediure te gaan volgen .Ik heb dit diploma in maart 2012 behaald. Naast de standaard voetbehandelingen vind ik het erg interessant én een uitdaging om mensen te kunnen helpen met hun voetklachten. Mijn praktijkruimte is ingericht aan de hand van de Code van de Voetverzorging. De praktijk is op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk.Er is een ruime parkeerplaats aanwezig. Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u natuurlijk contact met mij opnemen. Ik hoop u welkom te heten in mijn praktijk!

Praktijk
Pedicurepraktijk La Pata (medisch pedicurepraktijk) bevindt zich op de beganegrond en is rolstoeltoegankelijk. Naast de praktijkruimte is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Pedicurepraktijk La Pata voldoet aan de eisen van De Code van de Voetverzorger ( bv hygiene- en arbo regelgeving). Hieronder staan enkele foto's van de praktijk.


Zorgverzekering
Tegemoetkoming in de kosten
Bij mensen met een reumatische aandoening en/of diabetis is het erg belangrijk regelmatig een pedicure te bezoeken. In deze gevallen kunt u vaak een tegemoetkoming in de kosten krijgen bij uw zorgverzekeraar. Ook in andere gevallen is dit soms mogelijk. Het beste kunt u hiervoor contact opnemen met uw zorgverzekeraar omdat het aantal bezoeken per kalenderjaar en de hoogte van het te vergoeden bedrag kan verschillen per verzekeraar/per pakket.

Belangrijke gegevens La Pata voor de zorgverzekering
Provoetlidnummer: 302492
KRPnummer: 10092
La Pata AGB code: 96-60391
Persoonlijke AGB code: 96-010425
KvK code: 05082511
© - Pedicurepraktijk La Pata

Deze website is ontwikkeld en wordt gehost door: