Pedicurepraktijk La Pata
De Reest 28 Hattem
T 06 1678 7297

Home
Startpagina
Informatie
Over La Pata
Medisch Pedicure
- Sport
- Oncologische Voetzorg
Specialisatie technieken
Uitleg over verschillende technieken
Prijzen
Prijslijst La pata
Contact
Contactgegevens


Oncologische voetzorg
Gespecialiseerde Voetzorg voor kankerpatiŽnten
Mensen die behandeld worden tegen kanker kunnen, soms ernstige, problemen krijgen aan de huid en/of nagels van de voeten. Ook kan er neuropathie ( zenuwschade) voorkomen. Tijdens de aktieve behandeling tegen kanker mogen patienten in een bepaalde periode geen voetzorg ondergaan i.v.m risico op complicaties.

Een oncologisch voetzorgverlener (OVV) verleent voetzorg aan kankerpatiŽnten. Een OVV is opgeleid om voeten te screenen, bijwerkingen van behandelingen te herkennen, de voeten te verzorgen ( mits de situatie dit toelaat) en de bevindingen terug te koppelen naar het oncologisch behandelteam.

Het doel van oncologische voetzorg is de voeten van kankerpatiŽnten in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen en te houden. Zo wordt de veiligheid en de gezondheid van de kankerpatiŽnt ondersteund. Deze vorm van voetzorg wordt altijd verleend in afstemming met het behandelteam.

Om veilige voetzorg te verlenen in de aktieve fase van de behandeling van kanker is schriftelijke toestemming en goedkeuring van de behandelend arts noodzakelijk.

De titel oncologisch voetzorgverlener ( OVV) is een beschermde titel en mag alleen worden gebruikt door degene die het diploma Oncologisch Voetzorgverlener van De Medische Voet behaald hebben.

© - Pedicurepraktijk La Pata

Voorwaarden - Privacy

Webdesign/webontwikkeling:
Rietberg Webdesign